Elektrický parní konvektomat 5x GN 2/3 - MANUAL HENDI

Neohodnoceno
 
Akce Novinka Doprava zdarma Efekt lupa
 

Vhodné pro pečení koláčů, chleba, masa, ryb, drůbeže.

Dostupnost Skladom
Běžná cena 65 000 Kč
Ušetříte 19 500 Kč (–30 %)
45 500 Kč    
Kód produktu 267
Kategorie KONVEKTOMATY
 

Charakteristika produktu:

  • rozměry: 610x730x660 mm
  • kapacita: 5x GN 1/1 (nejsou součástí zařízení)
  • odstup vsuvů: 68 mm
  • ovládání: elektromechanické
  • regulace teploty: 50- 275 ° C
  • časovač: 0 - 120 min
  • 1x ventilátor s reverzem
  • způsob výroby páry: nástřikový systém na ventilátor (5 pozic)
  • osvětlení komory
  • dvojité sklo na dveřích
  • zaoblené hrany komory
  • provedení: NEREZ
  • napětí: 230 V
  • příkon: 3,2 kW
  • přívod vody: 3/4''

 

Výhody konvektomatu

  • všestrannost - konvektomat umožňuje procesy od vaření, přes dušení, paření (knedlíky) až po pečení, grilování, či pražení
  • úspora energie - rychlý nárůst teploty, malé tepelné ztráty, regulace proudění vzduchu ve varné komoře a velká výměna tepla mezi potravinou a prostředím umožňují ušetřit až 50% nákladů na energii
  • minimalizování hmotnostních ztrát surovin - v porovnání s přípravou masa v tradičních troubách jsou váhové ztráty při vaření v konvektomatu až o polovinu nižší (pára zabraňuje hmotnostním ztrátám vysušováním)
  • šetrná příprava jídel - použitím parního režimu konvektomatu se zachovávají barvy, váha a nutriční hodnoty připravovaných jídel
  • úspora tuků - při tepelné úpravě v parním konvektomatu není zapotřebí téměř žádný tuk, na rozdíl od značné spotřeby tuku při smažení, pečení a smažení
  • úspora vody - spotřeba vody pro vyvinutí páry je cca 20 l za hodinu provozu. V porovnání s klasickým vařením v kotlích je tato spotřeba zanedbatelná.
  • úspora prostoru - konvektomat zabírá pouze malou plochu kuchyně (asi 1 m2) a nahradí tak několik zařízení (např. Opékací desku, gril, fritézu, troubu)
  • usnadnění přípravy jídel, úspora pracovní síly - k obsluze konvektomatu vám stačí 1 šikovný kuchař, který naprogramuje přípravu jednotlivých pokrmů
  • úspora času, výrazně vyšší produktivita - příprava jídel pomocí konvektomatu je rychlejší než při klasickém vaření, díky tomu ušetříte svůj drahocenný čas
  • simultánní příprava jídel - v konvektomatu lze připravovat několik jídel současně, aniž došlo k mixování vůní
  • rovnoměrné vaření
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.